Общи условия

Доставка на продуктите:

Като наши клиенти Вие получавате опция за БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна, при направата на поръчка със стойност над 100 лв.!

При избиране на опцията за безплатна достабка, www.turboparts-bg.com си запазва правото да избере с коя куриерска фирма да изпрати поръчката ви.

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирма „Еконт експрес“, или с наш транспорт до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

Поръчани продукти можете да получите и от нашият магазин с 0 % отстъпка от цената. Доставки в цялата страна.

До поискване от офисите на куриерска фирма „Еконт експрес“ в цялата страна до 3 работни дни – за сметка на клиента с 20% отстъпка от куриерската услуга

До адрес на клиент с куриерска фирма „Еконт експрес“ в цялата страна до 3 работни дни – за сметка на клиент с 20% отстъпка от куриерската услуга

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 1 до 3 дни.

Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг и той ще бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и изпращане по куриер.

В тази връзка, поръчки изпратени след 13.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.

Прехвърляне на риска, транспортен риск:

Рискът от случайно унищожаване или случайно влошаване на качеството на вещта преминава върху Вас от момента, в който вещта се предаде на лицето, изпълняващо транспорта, респ. от момента в който вещта напусне нашия склад, за да бъде изпратена, или взета от наш офис.

Меродавно е по-ранното събитие.

 

Получаване на стоката/транспортни щети:

За изпращането на Вашата поръчка ние използваме услугите на куриерски фирми. В случай, че доставената стока пристигне при Вас повредена, молим, доколкото е възможно, незабавно да направите рекламация на повредената стока пред служителите на куриерската фирма и да документирате степента и обхвата на повредата.

Това не ограничава и не засяга гаранционните Ви права.

Може да откажете да приемете повредената стока.

В случай на доставка на повреден артикул, свържете се с нас по телефона, електронната поща или лично на посочените по-горе адреси.

Така ще ни помогнете да предявим претенциите си към куриерската фирма и същевременно да подобрим услугите си за Вас.

Поръчки и плащане:

Поръчките на артикулите става чрез позвъняване на посочените от нас телефони , на място – в наш офис , или по – e-mail. За поръчки над 100 лв „Турбо Партс“ запазват правото си да поискат капаро в размер на 50 % от клиента. Плащането става на място в наш офис , или с наложен платеж на транспортната компания.

Право на отказ:

Всеки клиент има право на отказ на дадена стока в рамките на 5 дни. Клиента трябва да върне стоката , в състоянието , в което я е получил: здрава неразопакована опаковка, непокътнат вид на стоката, фактура за покупка. Връщането на стоката става след предварително уточнение на причината за отказ.

Когато се използват транспортни услуги, връщането на стоката е за сметка на клиента – двупосочно.

„Турбо партс“ ще изплати обратно сумата в рамките на 7 дни от датата на получаване на стоката обратно.

„Турбо партс“ запазва правото си да откаже връщане, в случай на нарушения на някое от следните изисквания , посочени в страницата „Общи условия“.

OEM номер – ОЕМ номерът е уникален код, съдържащ букви и цифри. Производителите на автомобили го използват, за да маркират всяка една част в колите си.

Една неоригинална част, носеща ОЕМ номер демонстрира, че частта съответства на строгите изисквания на производителя и параметрите и техническите ? спецификации са идентични на оригиналното оборудване.

Всичките части в списъка по-долу са съвместими с оригинални части с OEM номер на търсената от Вас част.

„Турбо партс“ запазват правото си на промени в страницата “Общи условия“